Bu yoğurtlu dövme mezesi tarifini görünce hemen denemek istedim. Özellikle yaz aylarında soğuk servis edilen hafif mezeler arıyorum. Düğün veya davetlerde misafirlere sunmak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Sarımsak kullanmak isteğe bağlı olması da güzel, çünkü bazı misafirler sarımsak sevmiyor. Ayrıca, zeytinyağı ve taze nane ile süslenmesi sunum açısından da çok şık bir detay. Bu tarifin besin değerleri de oldukça dengeli, düşük kalorili olması benim için artı bir özellik. Denedikten sonra sonuçlarını paylaşmayı çok isterim. Sizce bu mezeyi farklı malzemelerle denemek nasıl olur?
Bu yoğurtlu dövme mezesi tarifini görünce hemen denemek istedim. Özellikle yaz aylarında soğuk servis edilen hafif mezeler arıyorum. Düğün veya davetlerde misafirlere sunmak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Sarımsak kullanmak isteğe bağlı olması da güzel, çünkü bazı misafirler sarımsak sevmiyor. Ayrıca, zeytinyağı ve taze nane ile süslenmesi sunum açısından da çok şık bir detay. Bu tarifin besin değerleri de oldukça dengeli, düşük kalorili olması benim için artı bir özellik. Denedikten sonra sonuçlarını paylaşmayı çok isterim. Sizce bu mezeyi farklı malzemelerle denemek nasıl olur?
Cevap yaz