Çiğ kabak mezesi tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru belirdi. Kabakları doğru bir şekilde seçmek için nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca, bu mezeyi hazırladıktan sonra, serinletme süresi dışında başka bir öneri var mı? Farklı baharatlarla zenginleştirmek için hangi baharatları denemeliyim? Havuç veya salatalık gibi sebzeleri eklediğimde, hangi oranlarda karıştırmalıyım? Mezenin lezzetini artırmak için başka neler ekleyebilirim?
Çiğ kabak mezesi tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru belirdi. Kabakları doğru bir şekilde seçmek için nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca, bu mezeyi hazırladıktan sonra, serinletme süresi dışında başka bir öneri var mı? Farklı baharatlarla zenginleştirmek için hangi baharatları denemeliyim? Havuç veya salatalık gibi sebzeleri eklediğimde, hangi oranlarda karıştırmalıyım? Mezenin lezzetini artırmak için başka neler ekleyebilirim?
Cevap yaz