Kırmızı etin yanına meze hazırlamak gerçekten keyifli bir deneyim. Özellikle humus ve haydari tarifleri çok pratik görünüyor. Nohut ve tahinin birleşimiyle yapılan humusun lezzeti ve besin değeri harika. Acaba humusu yaparken eklediğiniz zeytinyağı ile kıvamı ayarlamakta zorlandığınız anlar oldu mu? Haydari tarifinde ise taze nane kullanımı nasıl bir aroma katıyor, onu merak ediyorum. Patlıcan salatası da közlenmiş patlıcan ile yapıldığında gerçekten zengin bir tat sunuyor. Patlıcanları közlerken hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Mezelerin besin değerleri de oldukça dikkat çekici, özellikle protein içeriği ile sağlıklı bir öğün oluşturmak mümkün. Siz bu tarifleri hazırlarken hangi malzemelerin kalitesine daha çok dikkat ediyorsunuz?
Kırmızı etin yanına meze hazırlamak gerçekten keyifli bir deneyim. Özellikle humus ve haydari tarifleri çok pratik görünüyor. Nohut ve tahinin birleşimiyle yapılan humusun lezzeti ve besin değeri harika. Acaba humusu yaparken eklediğiniz zeytinyağı ile kıvamı ayarlamakta zorlandığınız anlar oldu mu? Haydari tarifinde ise taze nane kullanımı nasıl bir aroma katıyor, onu merak ediyorum. Patlıcan salatası da közlenmiş patlıcan ile yapıldığında gerçekten zengin bir tat sunuyor. Patlıcanları közlerken hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Mezelerin besin değerleri de oldukça dikkat çekici, özellikle protein içeriği ile sağlıklı bir öğün oluşturmak mümkün. Siz bu tarifleri hazırlarken hangi malzemelerin kalitesine daha çok dikkat ediyorsunuz?
Cevap yaz