Kuru kabak mezesi tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Kuru kabakları ılık su içinde bekletmek gerçekten önemli mi? Ayrıca baharatların karışımında nane yaprakları eklemek de güzel bir fikir gibi görünüyor. Kuru kabak mezesi, hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif olarak sofralarda yer alabiliyor, bu da benim için büyük bir artı. Kendi damak zevkim doğrultusunda tarifte değişiklik yapmayı da düşünüyorum. Özellikle yoğurt veya labne peyniri eklemek nasıl bir tat katabilir? Denediğinizde hangi malzemeleri eklemeyi tercih ettiniz?
Kuru kabak mezesi tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Kuru kabakları ılık su içinde bekletmek gerçekten önemli mi? Ayrıca baharatların karışımında nane yaprakları eklemek de güzel bir fikir gibi görünüyor. Kuru kabak mezesi, hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif olarak sofralarda yer alabiliyor, bu da benim için büyük bir artı. Kendi damak zevkim doğrultusunda tarifte değişiklik yapmayı da düşünüyorum. Özellikle yoğurt veya labne peyniri eklemek nasıl bir tat katabilir? Denediğinizde hangi malzemeleri eklemeyi tercih ettiniz?
Cevap yaz